Tilskudd til lag og foreninger 2017

For å fremme trivsel og god mental helse i Øksnes

Kommunestyret har vedtatt i budsjett 2017 tilskudd til lag og foreninger med kr. 26 000 til fordeling.

Formål:

Fremme trivsel og god mental helse i Øksnes. Forebyggende tiltak for innbyggerne uansett alder.

Søknad om tilskudd fra lag og foreninger sendes:

Kontaktpersoner: Kommunalsjef Camilla Waagbø 76185161 eller enhetsleder Birgit Flåten, tlf. 76185108/ 48173127.

Søknadsfrist: 15.9.17

Oppstart grunnskolene mandag 21. august 2017

Se nærmere orientering fra den enkelte skole:

Alsvåg skole ønsker sine elever velkommen til nytt skoleår mandag 21. august. Klassene møter på sine respektive klasserom til vanlig tid kl. 8.15, før vi møtes alle sammen i gymsalen kl 8.45 til en felles oppstartssamling.

Sommarøy skole ønsker velkommen mandag 21. august, kl. 0830.

Velkommen til nytt skoleår på Strengelvåg skole mandag 21.august kl.8.15.

Leie av basseng

I dag, 14.august har vi åpnet for ønske om booking av basseng. Husk å skrive i skjemaet om du har barn og evnt alder, om du ønsker hver uke, annenhver uke osv. Timefordeling blir gjort i uke 34.

Se link for bestillingsskjema http://www.oksnes.kommune.no/selvbetjening/booking-idrettsanlegg-og-lokaler

Vi vil gjøre leietakere oppmerksomme på at bassenget sannsynligvis ikke åpner for bruk før 1.oktober grunnet arbeid. ALLE leietakere må også gjennomføre obligatorisk livredningskurs, dette kommer det mer informasjon om etter tildeling av timer. Kurset blir fakturert den enkelte deltaker.

FORHÅNDSSTEMMEGIVING

Forhåndsstemmegivinga starter 10.august.

Du kan forhåndsstemme alle hverdager fra kl. 0800 - 1500 i tidsrommet   10.august - 8.september.

Du kan i tillegg avgi forhåndsstemme lørdag 2.september fra kl. 1000 - 1400

Sted: Øksnes rådhus, Kommunetorget