Øksnes kommune tilbyr eFaktura

efaktura_logoEnkelt for deg og bra for miljøet - motta eFaktura fra kommunen du også.

Med eFaktura får du regningene tilsendt i nettbanken i stedet for i posten og den kan betales enkelt med et "klikk". Du sparer tid og miljøet! eFaktura er tilgjengelig på alle krav fra kommunen, slik som kommunale eiendomsavgifter, barnehage, SFO, kulturskole, husleie, hjemmetjenester, vederlag osv.

Det er to ulike måter å komme i gang på:

Tilbud i nettbanken
Si ja takk til eFaktura når du får tilbud om det i nettbanken neste gang du betaler en regning fra kommunen.

Registrer selv
Logg deg inn i nettbanken og opprett en eFaktura-avtale i dag. Finn fram en tidligere tilsendt regning fra kommunen og se etter eFaktura-referansen på regningen. Kundenummeret ditt er eFaktura-referansen.

eFaktura er godt beskrevet og lett å finne fram til i de ulike nettbankene.

Fordeler med eFaktura

- Du slipper å taste KID-nummeret.
En eFaktura er ferdig utfylt med KID-, kontonummer og beløp. Det eneste du trenger å gjøre i nettbanken er å godkjenne regningen når du vil betale.

- Oversikt
eFakturaene lagres i nettbanken din og du har til enhver tid oversikt over betalte og ubetalte regninger. Du kan også velge å bli varslet på e-post hver gang du mottar en ny eFaktura i nettbanken.

- Bedre kontroll
Du må godkjenne eFakturaen i nettbanken før beløpet trekkes fra kontoen, og du kan endre beløp, hvilken konto som skal belastes og forfallsdato på regningen. Hvis du ønsker kan avtalen om eFaktura også kombineres med Avtalegiro.

- Betal hvor du vil
Fordi regningene sendes elektronisk til nettbanken din, er du ikke avhengig av postkassen, når du for eksempel er ute og reiser.

- Mindre papir
Du slipper å motta faktura i posten og sparer miljøet for ekstra papir.
Øksnes kommune hjelper deg gjerne om du skulle ha spørsmål knyttet til eFaktura eller Avtalegiro.

Kontaktperson er Bente Johansen 76 18 50 35
E-post: