Prosjektet ”Øksnes utstyrssentral”

Øksnes kommune har i samarbeid med Øksnes Kystlag, Øksnes Jeger og fiskeforening og Øksnes KFUK-KFUM Speiderne, gått til anskaffelse av en spesialbygd tilhenger, med 8 stk Hasle 530 Classic KANOER, med 2 par årer og vester til hver kano.

kultur_kanoer

Dette er en del av Øksnes utstyrssentral, som skal ”rustes opp” i kommunen. Det vil her være mulig for skoler, lag og foreninger og privatpersoner å kunne låne friluftsutstyr til en rimelig pris. For tiden er utstyret lagret i kjelleren på rådhuset. Med tiden håper vi på å få på plass et egnet lager, slik at tilgangen til utstyret blir lettere.

Prosjektet ”Øksnes utstyrssentral” er også finansiert med støtte fra Nordland fylkeskommune og Vesterålen Friluftsråd.

Publisert i Forsiden

Utskrift E-post