Arrangementer under Folkehelseuka 2015 uke 17

Folkehelseuka nærmer seg! Her er en smakebit av programmet for uka : 
 
ÅPNING
Ordfører åpner folkehelseuka og inviterer til tur!
Program for åpningen av folkehelseuke finner du HER!

FRISKIS OG SVETTIS
Friskis og Svettis har åpne treninger i folkehelseuka. Nå har du sjangsen til å undersøke om "Friskis og Svettis" kan være nettopp din treningsform. For mer informasjon, følg link til PROGRAM!
ERNÆRINGSSEMINAR
Tirsdag 21.4 i folkehelseuka treffer ungdomsskoleelever og lærere klinisk ernæringsfysiolog Kari Hege Mortensen i Øksnes på dagtid
Foreldre og andre interesserte ønskes hjertelig velkommen til ettermiddagsarrangementet på Myre skole kl. 1800, tema : De gode valgene – hva trenger barn og unge for å holde seg friske?  PROGRAM! 

KURS I PERSONLIG ØKONOMI FOR UNGDOM
Pssst! Visste du at i folkehelseuka får ungdommer anledning til å delta på kurs i personlig økonomi. Kurset arrangeres to ganger i løpet av folkehelseuka. Interessert? Noe for deg eller noen du kjenner? Se HER for videre info!

SEMINAR MED TEMA RUS OG RUSMIDLER
Det blir et innholdsrikt program for mange i folkehelseuka, kanskje et kurs som gir deg mer kompetanse på tema rus og rusmidler er nettopp noe for deg? Midt i folkehelseuka, den 22.April inviterer Sortland ungdomsråd mfl til regional konferanse med tema forebygging og rus. Målgrupper for konferansen er ungdommer, foreldre, fagfolk og andre interesserte. Ei heil busslast med elever fra ungdomsskolene i Øksnes deltar på formiddagskonferansen! For detaljer, følg link HIT!
Påmelding ettermiddagskonferansen http://vesteralen.frikomport.no/fkp_nob/fkp/exthttp?url=/listCourses.html
KURS I AFRIKANSK TROMMER, SANG og DANS
"Opplev rytme, energi og livsglede!"
Link HER!

Endelig program for Folkehelseuka i Øksnes finnes HER!

Publisert i Helse og velferd

Utskrift E-post