Vikariat som Helsesøster ved helsestasjonen

Vikariat som Helsesøster ved helsestasjonen med saksnr 17/1219

Det er ledig 100% vikariat som Helsesøster ved helsestasjonen fra 01.02.18. til 31.01.19.

Legekontor, NAV og apotek finnes i samme bygg som helsesøstertjenesten. Helsesenteret ligger i kommunesenteret Myre. Vi har fine lokaler og et godt tverrfaglig samarbeid.

Hovedarbeidsoppgaver:

Vanlige helsesøsteroppgaver innenfor helsestasjons- og skolehelsetjenesten. Det vil bli avkrevd politiattest av nyere dato.

Kvalifikasjoner for stillingen:

• Helsesøsterutdanning. Hvis det ikke kommer søkere med godkjent utdanning kan sykepleiere med relevant videreutdanning bli tilsatt i vikariatet.

• Erfaring fra helsestasjon- og skolehelsetjenesten

• Personlig egnethet vektlegges.

Lønnsvilkår: I henhold til gjeldende avtaleverk

Øksnes kommune kan tilby:

• Variert arbeid i positivt miljø

• Tilsetting på vanlige kommunale vilkår. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til pensjonsordning

• God forsikringsordning og lånevilkår i KLP

Nærmere opplysinger om stillingen, får en ved å henvende seg til

Marte S. Stranda tlf: 76 18 50 00.

Øksnes kommune ber alle søkere benytte vårt digitale søknadssenter https://e-skjema.no/Oksnes

Trenger du hjelp til utfylling av skjema eller tilgang til pc, ta kontakt med Kommunetorget, Øksnes kommune. Tlf: 76 18 50 00

SØKNADSFRIST: 11.12.2017

Publisert i Ledige stillinger