STILLING SOM PEDAGOGISK LEDER

STILLING SOM Pedagogisk leder MED SAKSNR 18/525

Strengelvåg barnehage søker pedagogisk leder i minimum 65% stilling, fra 15.08.18. Strengelvåg barnehage er en-avdelingsbarnehage med 15 barn i alderen 0-6 år. Er du utdannet barnehagelærer, blid, omgjengelig, fleksibel, energisk og trives sammen med barn, vil du passe godt inn hos oss. Noe vikararbeid kan påberegnes.

Kvalifikasjoner for stillingen:

Barnehagelærer, ev. annen 3-årig pedagogisk utdanning med 1-årig videreutdanning i branehagepedagogikk.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Menn oppfordres til å søke.

Det kreves gyldig politiattest.

Lønnsvilkår: I henhold til gjeldende avtaleverk

Øksnes kommune kan tilby:

• Variert arbeid i positivt miljø

• Tilsetting på vanlige kommunale vilkår. Fra lønnen trekkes 2 % innskudd til pensjonsordning

• God forsikringsordning og lånevilkår i KLP/SPK

Nærmere opplysinger om stillingen, får en ved å henvende seg til

Kari Andersen, tlf: 76 18 52 15.

Øksnes kommune ber alle søkere benytte vårt digitale søknadssenter https://e-skjema.no/Oksnes

Trenger du hjelp til utfylling av skjema eller tilgang til pc, ta kontakt med Kommunetorget, Øksnes kommune. Tlf: 76 18 50 00

SØKNADSFRIST: 23.05.2018

Publisert i Ledige stillinger